Ecoplen ispunjava vaš dom onimE što NAJviše 

cijenite

Prva ANTI COVID-19 tkanina na svijetu

U trenutku kada virus dođe u kontakt s površinom naše tkanine, ima životni vijek kraći od 2 sata.

Prva "pametna" tkanina koja vodi brigu o vašem zdravlju

Ecoplen pročišćuje zrak oko sebe, eliminira gljivice, bakterije i viruse, uključujući Covid 19, te reflektira UV svjetlo ne dopuštajući njegov prolaz. Ova tkanina je tretirana biocidima, bezopasnim za ljude, ali smrtonosnim za određene viruse, uključujući onaj koji uzrokuje COVID-19.

SPOSOBNOST SAMOČIŠĆENJA

U DOTICAJU SA SUNCEM Uklanja prljavštinu i organske mrlje 

Uklanja grinje u tekstilu

ELIMINIRA NEUGODNE MIRISE

Pročišćava zrak

Uklanja gljivice, bakterije i viruse

UV ZAŠTITA

ANTISTATIČKA ZAŠTITA

VODOOTPORNO

Zahvaljujući svojoj mogućnosti samočišćenja, Ecoplen štedi vodu i energiju. Osim toga, tkanine ne sadrže teške metale i opasne kemikalije. One su, dakle, održive i predane okolišu.

Inteligentna tkanina koja  brine o planetu

Znanost i tehnologija su se udružile kako bi stvorile jedinstvenu tkaninu na svijetu, sposobnu za samočišćenje i pročišćavanje zraka. Ecoplen je tkanina sastavljena od TiO2 nanočestica i tretirana biocidima, što mu daje mogućnost uklanjanja mirisa, prljavštine i organskih mrlja samo sunčevom svjetlošću, a također eliminira i viruse, kao što su COVID-19 i bakterije. U slučaju da prljavština nema organsko podrijetlo, mokra krpa bit će dovoljna za vraćanje čistoće tkanine. Ecoplen je tkanina 21. stoljeća sposobna za samočišćenje i brigu o vašem zdravlju i zdravlju vašeg doma.

PAMETNA TKANINA KOJA SE SAMA ČISTI

Primjene

Tehnologija, inovacije, dizajn i praktičnost u svakoj upotrebi. Posebne karakteristike Ecoplen tkanina čine ih idealnim za različite primjene.

Presvlake za unutarnji i vanjski namještaj

Zavjese i rolete

suncobrani

JastuCI i dekoracijE

Kolekcije

Svaki dom ima svoju osobnost. Drugačije svjetlo, drugačiju atmosferu, izvorni ritam. Tako smo stvorili naše kolekcije kako bi zadovoljili svaku osobnost. Slobodno ih istražite!

MENU

Zapratite nas: