Opremamo Vaše domove, apartmane, hotele, restorane samo najboljim proizvodima od izvrsnih tkanina isključivo europskih proizvođača te jamčimo najbržu izradu i isporuku svih vrsta tekstila i dekoracija za uređenje Vaših interijera i eksterijera.

Održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanje utkani su u naše poslovne procese, a nastali tekstilni otpad iskorištavamo i pretvaramo u nove proizvode.

MISIJA

Naša je misija da kroz svoj suvremen i društveno odgovoran način poslovnog razmišljanja te modernu organizaciju poslovanja svojim klijentima pružimo profesionalnu uslugu dekorativnog uređenja svih vrsta prostora.  

VIZIJA

Naša je vizija ostati vodeća tvrtka na hrvatskom tržištu u području tekstila, koja kroz vlastite vrhunske proizvode izrađene od tkanina vodećih svjetskih brandova nastavlja rasti i razvijati partnerske odnose sa svim našim sadašnjim i budućim klijentima.

Cilj nam je kontinuirano podizanje kvalitete svih naših poslovnih procesa kako bi svojim klijentima osigurali proizvode i usluge najviše kvalitete i modernog dizajna, vodeći se pritom brigom i o svim našim zaposlenicima, suradnicima i široj društvenoj zajednici te očuvanju okoliša.
 

NAŠA PRIČA

Kako je sve krenulo

2014

Tvrtka Svijet dekora d.o.o. poznata kao World of decoration osnovana je 2005. godine kao sestrinska tvrtka španjolske Alhambra International. 

2020

2018

Zahvaljujući jedinstvenoj poslovnoj ideji te ispunjenjem visokih kriterija i zadržavanjem visokog standarda poslovanja, ostvarili smo partnerstvo s Europskom Unijom kroz potporu sufinanciranjem sredstvima iz Europskog Fonda za regionalni razvoj u okviru projekta kroz koji tvrtka sav svoj tekstilni otpad iz proizvodnje pretvara i preusmjerava u nove proizvodne ideje, pružajući, ističući, šireći i podržavajući tako inovativnost, nove ideje i ekološku osviještenost na tržištu kao krucijalni značaj i zalog za budućnost.


Razvoj inovacija - ''Korištenje otpada dekorativnih tkanina u proizvodnji modnih proizvoda''

Briga za okoliš - ''Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Svijet dekora''

Kako bi se osigurala kvalitetna opskrba energijom s ciljem smanjivanja negativnih učinaka na okoliš, proveli smo 3 mjere za povećanje energetske učinkovitosti i OIE u proizvodnom pogonu. Kroz ovaj projekt na naše poslovne objekte postavili smo fotonaponsku elektranu snage 25 kW, dizalice topline te izvršili potpunu zamjena rasvjete.

Digitalizacija poslovanja - ''Povećanje konkurentnosti tvrtke Svijet Dekora kroz informatizaciju poslovnih procesa''

Zadnji projekt sufinanciran sredstvima iz Europskog Fonda za regionalni razvoj, a na koji smo izuzetno ponosni, omogućio nam je da kroz unaprjeđenje učinkovitosti 9 poslovnih procesa ulaganjem u ERP sustav, kartično-biometrijsku evidenciju radnog vremena i modernu IKT opremu, unaprijedimo naše poslovne procese i postanemo još konkurentniji na domaćem i inozemnom tržištu. 

Usluge

Potpuna usluga savjetovanja,    uređenja, izrade i montaže ekskluzivnim dekorativnim tkaninama.

Naši stručni djelatnici pomoći će Vam u odabiru materijala za Vaš interijer ili ukoliko ste voljni slobodno prepustite cijelu brigu u naše stručne ruke. 

SAVJETOVANJE

Osiguravamo uslugu izmjere prostora kako bismo dobili što točnije mjere i kako bismo našim stručnim savjetima na licu mjesta zajednički odredili što prostoru najbolje pristaje.

IZMJERA

KROJENJE I ŠIVANJE

Dugogodišnje iskustvo u stručnom radu krojenja i šivanja svih vrsta zavjesa poput rimskih paketa, panela ili klasičnih zavjesa sa zadovoljstvom ćemo prenijeti u izradu Vaših zavjesa, dekora, jastučića, stolnjaka, prekrivača, raznih sjedalica izrađenih po mjeri i Vašim željama.

MONTAŽA

Nakon izvršene usluge savjetovanja, izmjere te krojenja i šivanja prema Vašim zahtjevima pružamo uslugu montaže u prostoru uključujući montiranje te postavljanje naručenih proizvoda.


MENU

Zapratite nas: